Splošni pogoji poslovanja


POGODBA – NAROČILO

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko kupec odda naročilo in prejme elektronsko sporočilo o nakupu. S potrditvijo nakupa kupec sprejme splošne pogoje. Cene objavljene v času naročila veljajo tako za kupca, kot tudi za ponudnika. Pogodba, ki jo skleneta ponudnik in uporabnik je trajno shranjena na sedežu podjetja RUDI STANONIK S.P. GRUŠOVA 26B, 2229 MALEČNIK oz. na ustrezno varovanem oddaljenem strežniku ponudnika. Uporabnik lahko pridobi kopijo z zahtevo po elektronski pošti na: info@KLUBSKA-TRGOVINA.si oziroma. Kopijo pogodbe (naročila) kupec prejme po oddaji naročila na njegov elektronski naslov.

PLAČILO

Spletna trgovina omogoča plačevanje izdelkov po predračunu oziroma kot nakazilo na transakcijski račun, plačilo z plačilnimi karticami na spletni strani. Kupec skupaj z izdelki v pošiljki prejme račun z razčlenjenimi stroški. Plačilo je mogoče samo v enkratnem znesku.

Pri načinu plačila po predračunu kupec na podlagi sklenjenega naročila, na elektronski naslov prejme predračun in vse podatke za nakazilo. Po prejetem nakazilu ponudnik kupcu naročene izdelke pošlje po pošti. V primeru neplačila bomo vaše naročilo po treh delovnih dneh odpovedali. V kolikor boste želeli prejeti naročeno, boste morali naročilo ponovno oddati.

DOSTAVA

Blago se odpremi v najkrajšem možnem času. Blago na zalogi se odpremi najkasneje v treh delovnih dneh, če pri posameznem izdelku ni zapisano drugače.

V primeru, da izdelka ni na zalogi vas kontaktiramo in se naknadno sporazumno dogovorimo za čas dostave.

Pakete dostavljamo s pogodbenim partnerjem Pošto Slovenije.

Cenik dostave

Poštnina pri nakazilu na naš transakcijski račun in pri plačilu s plačilno kartico znaša 3,99 €.

VRAČILO ALI MENJAVA BLAGA

V roku 14. dneh od prejema pošiljke lahko kupec odstopi od pogodbe brez navedenega razloga. Kupec nas obvesti o vračilu ali menjavi blaga v roku 14 dneh od dneva prevzema pošiljke. V roku 14 dni od obvestila o odstopu od pogodbe, pa mora kupec blago vrniti.

Strošek, ki ga nosi kupec ob vračilu ali menjavi je samo poštnina.

Ob vračilu ali menjavi priložite kopijo računa.

Blago, ki ga vračate mora biti nepoškodovano, ne nošeno in z etiketo. Blago ob prejemu tudi pregledamo.

Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

KONTAKT

Rudi Stanonik s.p.,
Grušova 26b,
2229 Malečnik

Če potrebujete kakršne koli informacije ali pomoč pri spletni ponudbi, oddaje naročil, dostavi, uporabi spletne strani ali vračil blaga, se lahko obrnete na nas preko e-mail naslova info@klubska-trgovina.si ali telefonske številke 040 543 335.